Otvorena savjetovanja

15.11.2017. - Poštovani/a, obavještavamo Vas da je na središnjem državnom portalu za savjetovanja sa zainteresiranom javnošću e-Savjetovanja otvoreno Javno savjetovanje o Ažuriranom Prijedlogu plana zakonodavnih aktivnosti Ministarstva mora, prometa i infrastrukture za 2018. godinu i Obrascu prethodne procjene učinaka propisa za nacrt Zakona o prijevozu u cestovnom prometu (do 30.11.2017. g.)

13.11.2017. - Poštovani/a, obavještavamo Vas da je na središnjem državnom portalu za savjetovanja sa zainteresiranom javnošću e-Savjetovanja otvoreno Javno savjetovanje o Nacrtu prijedloga Pravilnika o poticajima u kombiniranom prijevozu tereta (do  14.12.2017. g.)OBAVIJEST O JAVNOM SAVJETOVANJU - Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture i Državni ured za upravljanje državnom imovinom
27. svibnja do 10. lipnja

Pokrenuto je savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom Nacrta prijedloga Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o cestama i povodom Nacrta prijedloga Zakona o postupku razduživanja strateških trgovačkih društava Hrvatske autoceste d.o.o i Autocesta Rijeka - Zagreb d.d. privatizacijom trgovačkog društva Hrvatske autoceste održavanje i naplata cestarine d.d..

Savjetovanja se provode putem Središnjeg portala za savjetovanja sa zainteresiranom javnošću „e-Savjetovanjahttps://esavjetovanja.gov.hr/ECon/Dashboard.
Kako se uključiti doznajte putem linka: https://savjetovanja.gov.hr/o-savjetovanjima/sto-su-to-e-savjetovanja-i-kako-se-ukljuciti-1123/1123.

-------------------------------
-------------------------------

Korisni linkovi:
Kodeks savjetovanja sa zainteresiranom javnošću u postupcima donošenja zakona, drugih propisa i akata