Potpisivanje Memoranduma o suglasnosti između Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske i Ministarstva graditeljstva, prometa i infrastrukture Republike Srbije o suradnji radi promicanja učinkovitosti željezničkog prometa

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković i potpredsjednica Vlade Republike Srbije i ministrica građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović potpisat će u petak, 9. ožujka 2018. „Memorandum o suglasnosti između Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske i Ministarstva graditeljstva, prometa i infrastrukture Republike Srbije o suradnji radi promicanja učinkovitosti željezničkog prometa“.

Svečano potpisivanje Memoranduma održat će se u Palati Srbije, (Bulevar Mihajla Pupina 2, Beograd (Novi)) od 11.30 - 13.10 sati.

Tijekom susreta dvaju izaslanstava u Beogradu, održat će se sastanci i na druge teme iz resora prometa, a u nastavku dostavljamo program bilateralnog susreta ministra Olega Butkovića i potpredsjednice Vlade Zorane Mihajlović:
  • 11:30 - 12:00 tete-a-tete susret potpredsjednice Vlade Zorane Mihajlović i ministra Olega Butkovića,
  • 12:00 - 12:45 Bilateralni sastanak izaslanstava Republike Hrvatske i Republike Srbije,
  • 12:45 - 12:50 Potpisivanje Memoranduma o suglasnosti između Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske i Ministarstva graditeljstva, prometa i infrastrukture Republike Srbije,
  • 12:50 - 12:55 Zajedničko fotografiranje,
  • 12:55 - 13:10 Konferencija za medije.