Vijesti

Ministri Butković i Marić održali zajedničku konferenciju za medije na temu refinanciranja duga u cestarskom sektoru: "Odredili smo se za financijsko i poslovno restrukturiranje, a ne za prodaju ili monetizaciju" - video prilogZAGREB, 17.11.2017.
Ministri Butković i Marić održali zajedničku konferenciju za medije na temu refinanciranja duga u cestarskom sektoru: "Odredili smo se za financijsko i poslovno restrukturiranje, a ne za prodaju ili monetizaciju" - video prilog
Republika Hrvatska izdala 1,275 milijardi eura vrijedne obveznice dospijeća 2030., uz prinos od 2,953% i kupon od 2,75%ZAGREB, 16.11.2017.
Republika Hrvatska izdala 1,275 milijardi eura vrijedne obveznice dospijeća 2030., uz prinos od 2,953% i kupon od 2,75%
Ministar Oleg Butković boravio u radnom posjetu Krapinsko - zagorskoj županijiKRAPINA, 14.11.2017.
Ministar Oleg Butković boravio u radnom posjetu Krapinsko - zagorskoj županiji
HAC: Završen projekt ` ULAZ U LUKU PLOČE ` - rekonstrukcija brze ceste i izgradnja spojne ceste za luku Ploče i Grad PločeZAGREB, 14.11.2017.
HAC: Završen projekt ` ULAZ U LUKU PLOČE ` - rekonstrukcija brze ceste i izgradnja spojne ceste za luku Ploče i Grad Ploče
614 milijuna kuna EU sredstava za brža putovanja vlakom od Zaboka do Zagreba i nastavak investicijskog ciklusa u željeznicuZABOK, 09.11.2017.
614 milijuna kuna EU sredstava za brža putovanja vlakom od Zaboka do Zagreba i nastavak investicijskog ciklusa u željeznicu
Vlada RH: Usvojene Odluke o davanju suglasnosti Lučkoj upravi Rijeka za sklapanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava (CEF) za zahvate „Unapređenja infrastrukture luke Rijeka“ZAGREB, 02.11.2017.
Vlada RH: Usvojene Odluke o davanju suglasnosti Lučkoj upravi Rijeka za sklapanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava (CEF) za zahvate „Unapređenja infrastrukture luke Rijeka“
Vlada RH: Usvojena Odluka o davanju suglasnosti za kreditno zaduženje Lučke uprave Osijek radi financiranja projekta „Izgradnja terminala za pretovar rasutih tereta u luci Osijek“ZAGREB, 26.10.2017.
Vlada RH: Usvojena Odluka o davanju suglasnosti za kreditno zaduženje Lučke uprave Osijek radi financiranja projekta „Izgradnja terminala za pretovar rasutih tereta u luci Osijek“
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i ministar Oleg Butković na radnom sastanku na temu izgradnje Pelješkog mostaSTON, 26.10.2017.
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i ministar Oleg Butković na radnom sastanku na temu izgradnje Pelješkog mosta
Državni tajnik Tomislav Mihotić na izvanrednom sastanku Vijeća ministara telekomunikacija EULUKSEMBURG, 24.10.2017.
Državni tajnik Tomislav Mihotić na izvanrednom sastanku Vijeća ministara telekomunikacija EU
Za modernizaciju i elektrifikaciju pruge Zaprešić-Zabok 80,8 milijuna eura iz EUZAGREB, 19.10.2017.
Za modernizaciju i elektrifikaciju pruge Zaprešić-Zabok 80,8 milijuna eura iz EU
Ministar Butković otvorio spojnu cestu u Općini JalžabetJALŽABET, 18.10.2017.
Ministar Butković otvorio spojnu cestu u Općini Jalžabet
Vlada RH: Usvojena Odluka o sufinanciranju II. faze izgradnje internih prometnica i platoa s odvodnjom u Javnoj ustanovi „Memorijalni centar Domovinskog rata Vukovar“ZAGREB, 12.10.2017.
Vlada RH: Usvojena Odluka o sufinanciranju II. faze izgradnje internih prometnica i platoa s odvodnjom u Javnoj ustanovi „Memorijalni centar Domovinskog rata Vukovar“
Vlada RH: Usvojen prijedlog Odluka o davanju suglasnosti za kreditno zaduženje društva HŽ InfrastrukturaZAGREB, 05.10.2017.
Vlada RH: Usvojen prijedlog Odluka o davanju suglasnosti za kreditno zaduženje društva HŽ Infrastruktura
Državni tajnik Mihotić na Trećoj regionalnoj konferenciji o procjeni utjecaja na okolišVODICE, 14.09.2017.
Državni tajnik Mihotić na Trećoj regionalnoj konferenciji o procjeni utjecaja na okoliš
Ministar Oleg Butković u emisiji Tema dana o sanaciji šteta na prometnim infrastrukturama u Zadarskoj županiji: "Slijedi opsežna sanacija štete od poplava"HTV1, 13.09.2017.
Ministar Oleg Butković u emisiji Tema dana o sanaciji šteta na prometnim infrastrukturama u Zadarskoj županiji: "Slijedi opsežna sanacija štete od poplava"
Ministri Oleg Butković i Tomislav Ćorić obišli oštećene infrastrukturne objekte na području Zadarske županijeZADAR - NIN, 13.09.2017.
Ministri Oleg Butković i Tomislav Ćorić obišli oštećene infrastrukturne objekte na području Zadarske županije
Ministar Oleg Butković otvorio Konferenciju o Instrumentu za povezivanje Europe (CEF): Hrvatska sa 32 odobrena projekta vrijednosti 3,2 milijarde kuna na 93% iskorištenosti sredstava iz tog instrumentaDUBROVNIK, 07.09.2017.
Ministar Oleg Butković otvorio Konferenciju o Instrumentu za povezivanje Europe (CEF): Hrvatska sa 32 odobrena projekta vrijednosti 3,2 milijarde kuna na 93% iskorištenosti sredstava iz tog instrumenta
Ministar Oleg Butković na potpisu Ugovora za nastavak radova na projektu razvoja Zračne luke DubrovnikDUBROVNIK, 07.09.2017.
Ministar Oleg Butković na potpisu Ugovora za nastavak radova na projektu razvoja Zračne luke Dubrovnik
Europska komisija odobrila bespovratno sufinanciranje druge faze Projekta rekonstrukcije i izgradnje željezničke pruge na dionici Dugo Selo-Križevci u iznosu od 145 milijuna euraZAGREB, 28.08.2017.
Europska komisija odobrila bespovratno sufinanciranje druge faze Projekta rekonstrukcije i izgradnje željezničke pruge na dionici Dugo Selo-Križevci u iznosu od 145 milijuna eura
Državna tajnica Nikolina Brnjac sa županima Varaždinske, Međimurske i Krapinsko - zagorske županije održala radni sastanak o realizaciji infrastrutkurnih projekataZAGREB, 18.08.2017.
Državna tajnica Nikolina Brnjac sa županima Varaždinske, Međimurske i Krapinsko - zagorske županije održala radni sastanak o realizaciji infrastrutkurnih projekata
Vlada RH: Davanje mišljenja o Izvješću o obavljenoj financijskoj reviziji Županijskih uprava za ceste za 2015. godinuZAGREB, 27.07.2017.
Vlada RH: Davanje mišljenja o Izvješću o obavljenoj financijskoj reviziji Županijskih uprava za ceste za 2015. godinu


Datum od:  
Datum do:  
Pojam