Vijesti

Državni tajnik Mihotić na Trećoj regionalnoj konferenciji o procjeni utjecaja na okolišVODICE, 14.09.2017.
Državni tajnik Mihotić na Trećoj regionalnoj konferenciji o procjeni utjecaja na okoliš
Ministar Oleg Butković u emisiji Tema dana o sanaciji šteta na prometnim infrastrukturama u Zadarskoj županiji: "Slijedi opsežna sanacija štete od poplava"HTV1, 13.09.2017.
Ministar Oleg Butković u emisiji Tema dana o sanaciji šteta na prometnim infrastrukturama u Zadarskoj županiji: "Slijedi opsežna sanacija štete od poplava"
Ministri Oleg Butković i Tomislav Ćorić obišli oštećene infrastrukturne objekte na području Zadarske županijeZADAR - NIN, 13.09.2017.
Ministri Oleg Butković i Tomislav Ćorić obišli oštećene infrastrukturne objekte na području Zadarske županije
Ministar Oleg Butković otvorio Konferenciju o Instrumentu za povezivanje Europe (CEF): Hrvatska sa 32 odobrena projekta vrijednosti 3,2 milijarde kuna na 93% iskorištenosti sredstava iz tog instrumentaDUBROVNIK, 07.09.2017.
Ministar Oleg Butković otvorio Konferenciju o Instrumentu za povezivanje Europe (CEF): Hrvatska sa 32 odobrena projekta vrijednosti 3,2 milijarde kuna na 93% iskorištenosti sredstava iz tog instrumenta
Ministar Oleg Butković na potpisu Ugovora za nastavak radova na projektu razvoja Zračne luke DubrovnikDUBROVNIK, 07.09.2017.
Ministar Oleg Butković na potpisu Ugovora za nastavak radova na projektu razvoja Zračne luke Dubrovnik
Europska komisija odobrila bespovratno sufinanciranje druge faze Projekta rekonstrukcije i izgradnje željezničke pruge na dionici Dugo Selo-Križevci u iznosu od 145 milijuna euraZAGREB, 28.08.2017.
Europska komisija odobrila bespovratno sufinanciranje druge faze Projekta rekonstrukcije i izgradnje željezničke pruge na dionici Dugo Selo-Križevci u iznosu od 145 milijuna eura
Državna tajnica Nikolina Brnjac sa županima Varaždinske, Međimurske i Krapinsko - zagorske županije održala radni sastanak o realizaciji infrastrutkurnih projekataZAGREB, 18.08.2017.
Državna tajnica Nikolina Brnjac sa županima Varaždinske, Međimurske i Krapinsko - zagorske županije održala radni sastanak o realizaciji infrastrutkurnih projekata
Vlada RH: Davanje mišljenja o Izvješću o obavljenoj financijskoj reviziji Županijskih uprava za ceste za 2015. godinuZAGREB, 27.07.2017.
Vlada RH: Davanje mišljenja o Izvješću o obavljenoj financijskoj reviziji Županijskih uprava za ceste za 2015. godinu
Državni tajnik za infrastrukturu Tomislav Mihotić obišao gradilište mosta Sava kod Svilaja.SVILAJ, 26.07.2017.
Državni tajnik za infrastrukturu Tomislav Mihotić obišao gradilište mosta Sava kod Svilaja.
Vlada RH: Usvojen Prijedlog odluke o dopuni Odluke o razvrstavanju željezničkih prugaZAGREB, 20.07.2017.
Vlada RH: Usvojen Prijedlog odluke o dopuni Odluke o razvrstavanju željezničkih pruga
Vlada RH: Usvojen Prijedlog zaključka o utvrđivanju smjernice za provedbu planirane politike poboljšanja sigurnosti cesta tijekom njihove eksploatacije i održavanja pod nazivom "Smjernica za kontrolu sigurnosti cesta"ZAGREB, 20.07.2017.
Vlada RH: Usvojen Prijedlog zaključka o utvrđivanju smjernice za provedbu planirane politike poboljšanja sigurnosti cesta tijekom njihove eksploatacije i održavanja pod nazivom "Smjernica za kontrolu sigurnosti cesta"
U Rijeci predstavljeni razvojni projekti Luke Rijeka i Riječkog prometnog pravca RIJEKA, 19.07.2017.
U Rijeci predstavljeni razvojni projekti Luke Rijeka i Riječkog prometnog pravca
Potvrda Neovisne kontrole kvalitete za projekt modernizacije i elektrifikacije željezničke pruge Zaprešić– Zabok ZAGREB, 17.07.2017.
Potvrda Neovisne kontrole kvalitete za projekt modernizacije i elektrifikacije željezničke pruge Zaprešić– Zabok
Europska komisija Hrvatskoj odobrila financiranje još 15 prometnih projekata u vrijednosti većoj od 72 milijuna eura; iskorištenost sredstava iz CEF-a 93,05%ZAGREB, 23.06.2017.
Europska komisija Hrvatskoj odobrila financiranje još 15 prometnih projekata u vrijednosti većoj od 72 milijuna eura; iskorištenost sredstava iz CEF-a 93,05%
Vlada RH: Usvojena Odluka o davanju suglasnosti društvu Hrvatske autoceste d.o.o. na Plan građenja i održavanja autocesta za 2017. godinuZAGREB, 21.06.2017.
Vlada RH: Usvojena Odluka o davanju suglasnosti društvu Hrvatske autoceste d.o.o. na Plan građenja i održavanja autocesta za 2017. godinu
Vlada RH: Usvojena Odluka o davanju suglasnosti društvu Hrvatske ceste d.o.o. na Plan građenja i održavanja državnih cesta za 2017. godinuZAGREB, 21.06.2017.
Vlada RH: Usvojena Odluka o davanju suglasnosti društvu Hrvatske ceste d.o.o. na Plan građenja i održavanja državnih cesta za 2017. godinu
Priopćenje o nalazu Povjerenstva za pregled obilaznice Grada VodicaZAGREB, 21.06.2017.
Priopćenje o nalazu Povjerenstva za pregled obilaznice Grada Vodica
Vlada RH: Usvojen Zakon o potvrđivanju Ugovora o zajmu između Republike Hrvatske i Međunarodne banke za obnovu i razvoj za Projekt modernizacije i restrukturiranja cestovnog sektora, s Nacrtom konačnog prijedloga zakonaZAGREB, 14.06.2017.
Vlada RH: Usvojen Zakon o potvrđivanju Ugovora o zajmu između Republike Hrvatske i Međunarodne banke za obnovu i razvoj za Projekt modernizacije i restrukturiranja cestovnog sektora, s Nacrtom konačnog prijedloga zakona
Ministar Oleg Butković svečano potpisao Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za financiranje izgradnje Pelješkog mostaDUBROVNIK, 13.06.2017.
Ministar Oleg Butković svečano potpisao Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za financiranje izgradnje Pelješkog mosta
Ministar Oleg Butković za Jutarnji list izračunao kada ćemo otplatiti kredite za autoceste i otkrio kako će izgledati Pelješki mostZAGREB, 10.06.2017.
Ministar Oleg Butković za Jutarnji list izračunao kada ćemo otplatiti kredite za autoceste i otkrio kako će izgledati Pelješki most
HAC: Ljetna turistička sezona na autocestamaZAGREB, 08.06.2017.
HAC: Ljetna turistička sezona na autocestama


Datum od:  
Datum do:  
Pojam