Vijesti

Vlada RH: Usvojena Uredba o izmjeni uredbe o uvjetima za dolazak i boravak stranih jahti i brodica namijenjenih sportu i razonodi u unutarnjim morskim vodama i teritorijalnom moru RHZAGREB, 25.05.2017.
Vlada RH: Usvojena Uredba o izmjeni uredbe o uvjetima za dolazak i boravak stranih jahti i brodica namijenjenih sportu i razonodi u unutarnjim morskim vodama i teritorijalnom moru RH
Spašena posada nasukane jedrilice u dubrovačkom akvatorijuZAGREB, 17.05.2017.
Spašena posada nasukane jedrilice u dubrovačkom akvatoriju
U Ministarstvu održana radionica projekta „Danube Skills“ZAGREB, 17.05.2017.
U Ministarstvu održana radionica projekta „Danube Skills“
Pomoćnik ministra Siniša Orlić održao sastanak sa Turskim kolegama na temu unaprijeđenja međudržavne suradnje u cilju sigurnost plovidbe brodova, zaštitu mora od onečišćenja i razmjenu podataka kod pregleda brodova (PSC)ZAGREB, 16.05.2017.
Pomoćnik ministra Siniša Orlić održao sastanak sa Turskim kolegama na temu unaprijeđenja međudržavne suradnje u cilju sigurnost plovidbe brodova, zaštitu mora od onečišćenja i razmjenu podataka kod pregleda brodova (PSC)
U Ministarstvu potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za Izgradnju terminala za pretovar rasutih tereta u luci OsijekZAGREB, 10.05.2017.
U Ministarstvu potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za Izgradnju terminala za pretovar rasutih tereta u luci Osijek
Poljski ministar morskog gospodarstva i unutarnjih plovnih putova boravio je u službenom posjetu Hrvatskoj RIJEKA, 09.05.2017.
Poljski ministar morskog gospodarstva i unutarnjih plovnih putova boravio je u službenom posjetu Hrvatskoj
Ministar Butković u Rijeci sudjelovao na okruglom stolu "Pomorski sektor u Hrvatskoj - mogućnosti i izazovi"RIJEKA, 08.05.2017.
Ministar Butković u Rijeci sudjelovao na okruglom stolu "Pomorski sektor u Hrvatskoj - mogućnosti i izazovi"
Pomoćnik ministra Orlić sudjelovao u radu 3.zajedničke Ministarske konferencije Pariškog i Tokyo memoranduma o nadzoru lukaZAGREB, 04.05.2017.
Pomoćnik ministra Orlić sudjelovao u radu 3.zajedničke Ministarske konferencije Pariškog i Tokyo memoranduma o nadzoru luka
Vlada RH: Usvojen Zakon o sigurnosnoj zaštiti pomorskih brodova i luka (EU)ZAGREB, 04.05.2017.
Vlada RH: Usvojen Zakon o sigurnosnoj zaštiti pomorskih brodova i luka (EU)
Pomorska potraga za troje nestalih u dubrovačkom akvatoriju nastavlja se u okviru redovnog nadzora sigurnosti plovidbeZAGREB, 03.05.2017.
Pomorska potraga za troje nestalih u dubrovačkom akvatoriju nastavlja se u okviru redovnog nadzora sigurnosti plovidbe
Potpisivan Ugovor o koncesiji pomorskog dobra u svrhu izgradnje i gospodarskog korištenja luka posebne namjene na lokaciji razvojnog programa Brijuni RivijeraZAGREB, 28.04.2017.
Potpisivan Ugovor o koncesiji pomorskog dobra u svrhu izgradnje i gospodarskog korištenja luka posebne namjene na lokaciji razvojnog programa Brijuni Rivijera
Pronađena četvrta smrtno stradala osoba u okviru potrage za nestalima u dubrovačkom akvatorijuZAGREB, 27.04.2017.
Pronađena četvrta smrtno stradala osoba u okviru potrage za nestalima u dubrovačkom akvatoriju
Brod LK Dubrovnik tijekom medevac akcije sudario se sa gumenjakom, dvoje smrtno stradalih i pet nestalih osobaZAGREB, 26.04.2017.
Brod LK Dubrovnik tijekom medevac akcije sudario se sa gumenjakom, dvoje smrtno stradalih i pet nestalih osoba
Slovenski brodolomac spašen u Kanalu Nove PovljaneZAGREB, 25.04.2017.
Slovenski brodolomac spašen u Kanalu Nove Povljane
Odluka Povjerenstva Ministarstva mora, prometa i infrastrukture o poništenju dodjele koncesije za gospodarsko korištenje pomorskog dobra na plaži „Zlatni Rat“ u BoluZAGREB, 24.04.2017.
Odluka Povjerenstva Ministarstva mora, prometa i infrastrukture o poništenju dodjele koncesije za gospodarsko korištenje pomorskog dobra na plaži „Zlatni Rat“ u Bolu
Dva trajekta sudarili se u luci Gaženica, nema ozlijeđenihZAGREB, 23.04.2017.
Dva trajekta sudarili se u luci Gaženica, nema ozlijeđenih
Vlada RH: Usvojena Uredba o izmjeni Uredbe o nazivima radnih mjesta i koeficijentima složenosti poslova u javnim službamaZAGREB, 20.04.2017.
Vlada RH: Usvojena Uredba o izmjeni Uredbe o nazivima radnih mjesta i koeficijentima složenosti poslova u javnim službama
Vlada RH: Usvojena Odluka o davanju suglasnosti na Odluke Skupštine Istarske županije o dopunama Odluke o osnivanju Lučke uprave PulaZAGREB, 20.04.2017.
Vlada RH: Usvojena Odluka o davanju suglasnosti na Odluke Skupštine Istarske županije o dopunama Odluke o osnivanju Lučke uprave Pula
Održan sastanak s predstavnicima Ministarstva poljoprivrede na temu financiranja projekata ribarske infrastruktureZAGREB, 14.04.2017.
Održan sastanak s predstavnicima Ministarstva poljoprivrede na temu financiranja projekata ribarske infrastrukture
Četvero radnika ozlijeđeno uslijed eksplozije silosa na području Sjeverne luke u SplituZAGREB, 14.04.2017.
Četvero radnika ozlijeđeno uslijed eksplozije silosa na području Sjeverne luke u Splitu
Putnički brod nasukan na otok Šćerdo, koćarica nasukana na Murteru, u luci Kraljevica sanirano oneišćenje moraZAGREB, 01.04.2017.
Putnički brod nasukan na otok Šćerdo, koćarica nasukana na Murteru, u luci Kraljevica sanirano oneišćenje mora


Datum od:  
Datum do:  
Pojam